Produse pentru wd roșu 8 tb (5)

Orez Negru 1000g Vivio

Orez Negru 1000g Vivio

Orezul negru, după gătire, capătă o nuanță violetă, motiv pentru care este numit și violet. La fel ca orezul brun, care nu este servit, este bogat în fibre, vitamine, în special vitamina E și minerale: fier, zinc, cupru. Orezul negru se gătește mai mult decât celelalte tipuri de orez, între o jumătate de oră și o oră, rămânând întotdeauna ușor crocant. Este adesea folosit pentru a prepara deserturi sănătoase, de exemplu, desertul de orez cu lapte de cocos. Orezul negru este bogat în antioxidanți, care ajută la combaterea radicalilor liberi, protejându-ne astfel împotriva stărilor inflamatorii și a multor boli, și întârziind îmbătrânirea celulară. <strong> Valori nutriționale la 100 g </strong> valoare energetică 1498KJ / 354Kcal - 18% VNR * GRĂSIME 3,2 g - 5%, din care acizi grași saturați 0,8 g - 4% carbohidrați 72 g - 28%, din care zaharuri 0,7 g < 1% proteină 7,7 g - 15% fibră 3,1 g sodiu 0,03 g < 1% * VNR - Valoare nutrițională de referință
Orez Negru 1000g VIVIO - Orez Negru 1000g VIVIO

Orez Negru 1000g VIVIO - Orez Negru 1000g VIVIO

Orezul negru, după gătire, capătă o nuanță violetă, de aceea este numit și orez violet. La fel ca orezul brun, este necurățat, fiind astfel bogat în fibre, vitamine, în special vitamina E, și minerale: fier, zinc, cupru. Orezul negru se gătește mai mult decât celelalte tipuri de orez, între 30 de minute și o oră, având întotdeauna o textură ușor crocantă. Este adesea folosit pentru a pregăti deserturi sănătoase, de exemplu, un desert din orez cu lapte de cocos. Orezul negru este bogat în antioxidanți, care ajută la combaterea radicalilor liberi, protejându-ne astfel de inflamații și multe afecțiuni, precum și întârziind îmbătrânirea celulelor. <strong>Ingrediente:</strong> orez brun <strong>Valori nutriționale la 100g</strong> Valoare energetică 1498kJ/354kcal - 18% VNR* Grăsimi 3,2g - 5% din care acizi grași saturați 0,8g - 4% Carbohidrați 72g - 28% din care zaharuri 0,7g <1% Proteine 7,7g - 15% Fibre 3,1g Sare 0,03g <1% *VNR - Valoare Nutrițională de Referință <strong>Utilizare</strong> Orezul se spală cu apă rece.
Quinoa Roșie 1000g Vivio

Quinoa Roșie 1000g Vivio

Quineron, cunoscut și sub numele de Quinoa sau orez peruan, este așa-numitele Pseudosboguri, adică o plantă care produce semințe amidonoase, dar nu este de fapt. Provine din America de Sud, unde a fost apreciată pentru valoarea sa nutrițională de secole. Este numită "sfintele Incașilor." De asemenea, conține saponine, datorită cărora poate prezenta efecte antialergice, antiinflamatorii, antifungice, antivirale și imunostimulatoare. Cerealele au proprietăți antioxidante datorită cantității extrem de mari de flavonoide. Kimos nu conține gluten și este ușor digerabil. Orezul roșu are un gust și o aromă mai expresive decât quinoa albă. Are o coajă ușor crocantă și se potrivește bine cu salatele. Poate fi supus unui proces care îi va oferi un gust de nucă și poate fi folosit în deserturi. 6.1g - 9% Incluzând acizi grași saturați 0.7g - 3% carbohidrați 57 - 22% incluzând zaharuri 0g - 0% proteină 14g - 28% sare 0.01g < 1% *RWS - valoare nutrițională de referință &nbsp; <strong> Aplicație </strong> Fasolele reginei înainte de gătire ar trebui să...
Lapte acid (AWP)

Lapte acid (AWP)

Pudra de zer acid (AWP) este un subprodus al producției de brânză sau de cazeină acidă. Este obținută prin uscare a zerului proaspăt obținut din brânzeturi albe cu pastă moale. Fermentația microbiană reduce utilizarea laptelui microbian și convertește lactoza în acid lactic. Pudra de zer acid este utilizată în principal în producția de ricotta și unt de zer. De asemenea, este folosită ca ingredient în numeroase alimente procesate, cum ar fi pâinea, biscuiții, carnea, produsele de patiserie și alimentele preparate. Pudra de zer acid se regăsește și în ciocolată și în produse de patiserie. Produsul oferit de Foodcom poate fi, de asemenea, utilizat în producția de alimente pentru animale. Este un substitut economic popular pentru pudra de zer dulce în alimentația purcelușilor. Pudra de zer acid este, de asemenea, utilizată în substituții de lapte cu pH scăzut.
Orez Brun 1000g vivio

Orez Brun 1000g vivio

Orezul brun este un cereale integral provenit din planta Oiza Sativa, din care provine orezul alb popular. Orezul brun este curățat, lăsând necomestibile doar coaja exterioară, astfel încât să rămână intacte pielița, tărâțele și embrionul. Gustul orezului brun are o notă delicată de nucă, este puțin mai tare decât orezul alb, necesită o gătire mai îndelungată, dar are mult mai multe proprietăți sănătoase decât orezul alb rafinat. Orezul brun conține mai multe vitamine și minerale, este bogat în fibre, are un indice glicemic mai scăzut și îngheață mai lent. Prin urmare, este ideal pentru persoanele care au grijă de silueta lor. Este în principal: fosfor, necesar pentru construirea oaselor și dinților, printre altele, potasiu, responsabil pentru funcționarea corectă a inimii, magneziu, care ne protejează de stres, fier, necesar pentru respirația celulară și cupru, care se ocupă, de exemplu, de starea pielii și a părului nostru.